BOLU / GEREDE - 100. Yıl İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gerede Belediye Başkanlığı koltuğuna okulumuz öğrencilerinden Muhammed Talha ESER oturdu.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Şbt

2-A sınıfı öğrencilerimiz Matematik dersi kazanımları kapsamında kürdan ve oyun hamurlarıyla geometrik cisimler yaptılar.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Dağıtımı, Kaymakamımız Sayın Fatih KAYA, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ALLAR ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nizami ÖZALP'ın teşrifleriyl yapıldı.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ebediyete İrtihalinin 85. Yıl Dönümünde Okulumuz Bünyesinde Anma Programı Gerçekleştirildi.

Kas

3-B Sınıfı Atatürk Haftası Kapsamında Özenle Panolarını Hazırladı.

Ekm

13 Ekim "Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü” kapsamında; OKULUMUZDA 13 Ekim 2023 günü Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Ekm

Ülkemizde 18 yaş altında 30.000 dolayında Tip 1 diyabetli çocuk bulunmakta ve bunların en az 23.000’nini okul çağındaki çocuklar oluşturmaktadır.

1-B Sesleri Öğreniyor.

1-A Sesleri Öğreniyor.