BOLU / GEREDE - 100. Yıl İlkokulu

100. Yıl İlkokulu

BELGEGEÇER ( FAX ) YOKTUR.
Yenimahalle İlkokul Sokak 14900 Gerede BOLU
Vizyon
Biz; çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında, bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, özgür düşünen, kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız.”
Misyon
100.Yıl İlkokulu olarak misyonumuz; uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi etik değerlere bağlı kalarak ve kendimizi sürekli geliştirerek, hayata ve ortaöğretime hazırlayarak okulumuzda Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal
8.50 - 14.50
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Okulumuz Ankara ile İstanbul illerinin arasında, Ankara´ya 130 km, İstanbul´a ise 300 km mesafede olup,D100 Karayolu ismi ile bilinen karayoluna 300 m uzaklıktadır.Gerede ilçe merkezinden Ankara ve İstanbul´a günlük olarak düzenli otobüs, Bolu´ya ise gün içinde her yarım saatte bir dolmuş seferi bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz, Karabük asfaltının hemen kuzeyinde, şehir merkezine 500 metre mesafededir.
İl Merkezine (Bolu´ya) 50 km; İlçe merkezine ise 500 m.